Miután az előző részben bemutattuk, mi az ami mindenképpen megtalálható egy olasz konyhájában, most nekilátunk egyszerűen és olaszul főzni két vérbeli itáliai interjúalanyunk segítségével.
Miután számos ország konyháját végigjártuk már, a sort egy nagy kedvenccel folytatjuk: az olasz konyhával. Két vérbeli olasz gurmét faggatunk - tőlük megtudhatjátok, hogy mikor és mit eszik egy olasz, és milyen nélkülözhetetlen alapanyagok vannak a kamrájában.
Múlt héten megtudtunk mindent a közel-keleti konyháról és felszereltük a kamrákat egy ezeregyéjszaka meséibe illő főzőcskézésre. Miután ismertettük az elveket, alapanyagokat, fűszereket, most bemutatjuk a legautentikusabb - és otthon is könnyedén elkészíthető - recepteket.
Az arab ételeket alig ismerjük, pedig elszánt húsevőtől elszánt vegáig mindenki talál köztük fogára valót. Gyertek velünk az ezeregy éjszaka konyhájába, szereljük fel a spájzot arab módra!
A thai konyha csípős, citrusos, gyümölcsös, friss, izgalmas. Bevezető azoknak, akiket pont az ilyen dolgok - például egy kókuszos csirkeleves vagy egy jó csípős zöld curry csábít a konyhába. Bemutatjuk az alapanyagokat, melyek segítségével könnyű szerrel gyors, finom és autentikus thai vacsorát varázsolhattok az asztalra.