Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
Rólunk Recept Húsmentes Hétfő Alap/anyag Alap/technika Szezon Interjú

Alap/Tészta

Ha bizonytalanok vagyunk még a konyhában, kísérletezésre jó terep a tésztafőzés. Sokféle formája létezik, és sokféle ízesítéssel elkészíthető. Egy dolgos hétköznap este tökéletes megoldás, mert csak feltesszük a vizet, s mire a tészta megfő, a szósz is elkészül és tálalhatunk.

Fotó: Bede Anna/vegasztromania.blog.hu

Alaprecept - Kezdő olasz a konyhában

Miután az előző részben bemutattuk, mi az ami mindenképpen megtalálható egy olasz konyhájában, most nekilátunk egyszerűen és olaszul főzni két vérbeli itáliai interjúalanyunk segítségével.


Kezdőkészlet - Olasz konyha

Miután számos ország konyháját végigjártuk már, a sort egy nagy kedvenccel folytatjuk: az olasz konyhával. Két vérbeli olasz gurmét faggatunk - tőlük megtudhatjátok, hogy mikor és mit eszik egy olasz, és milyen nélkülözhetetlen alapanyagok vannak a kamrájában.

Fotó: Bede Anna/vegasztromania.blog.hu

Alaprecept - Közel-keleti konyha

Múlt héten megtudtunk mindent a közel-keleti konyháról és felszereltük a kamrákat egy ezeregyéjszaka meséibe illő főzőcskézésre. Miután ismertettük az elveket, alapanyagokat, fűszereket, most bemutatjuk a legautentikusabb - és otthon is könnyedén elkészíthető - recepteket.


Kezdőkészlet - Közel-keleti konyha

Az arab ételeket alig ismerjük, pedig elszánt húsevőtől elszánt vegáig mindenki talál köztük fogára valót. Gyertek velünk az ezeregy éjszaka konyhájába, szereljük fel a spájzot arab módra!

Fotó: Terei-Vigh Krisztina

100fok

blogavatar

A Makifood Főzőiskola és Maki Stevenson japán séf által mentorált 100fok gasztro blog szerzői gasztronómiai szakemberek, konyhaművészek, gasztro bloggerek, szerkesztők, újságírók, cukrászok és séfek. És most megmutatják, hogy főzni gyerekjáték!

Vacsorák és főzőkurzusok

Még több hír a facebookon!

Témáink

recept (210),vega (121),vegetáriánus (66),Húsmentes Hétfő (65),vegán (61),nyár (52),desszert (49),szezon (49),tél (45),ősz (40),alapanyag (40),leves (40),saláta (39),alapok (38),alaptechnika (35),vacsora (34),sütemény (33),ebéd (33),tavasz (30),Maki Stevenson (30),nemzeti konyha (29),gyors (26),Nagy Zita (25),karácsony (25),zöldség (24),szezonális (24),gluténmentes (24),makifood főzőiskola (23),kezdő (22),tészta (22),makifood (21),reggeli (21),piac (21),Kósa Gabriella (21),sütés (20),egytálétel (20),köret (19),paradicsom (19),zizi kalandjai (19),édesség (18),előétel (18),dió (18),ünnep (18),olasz (18),sütőtök (18),laktózmentes (17),Herczeg Gabriella (17),padlizsán (17),eper (17),krémleves (17),csirke (16),hal (15),Bede Anna (15),Selectfood (15),befőzés (14),menü (13),Szabó Noémi (13),Túry Amália (13),cékla (12),program (12),rizs (12),tojás (12),interjú (12),cukrász ABC (12),húsvét (12),chutney (11),gyümölcs (11),mindenmentes (11),kenyér (11),Ludvig Nicolette (11),kánikula (11),lazac (10),húsmentes (10),Húsmentes Hétfői Vacsoraklub (10),cukkini (10),spenót (10),olasz konyha (10),Riedl Annamária (9),Farkas Viktória (9),torta (9),Mentes étkezés (9),paprika (9),vadnövénykonyha (9),lekvár (9),uzsonna (9),vadnövény (9),fasírt (9),Terei-Vígh Krisztina (9),maki stevenson (9),pite (8),cukormentes (8),grúz (8),téli vitaminforrás (8),chili (8),halétel (8),borsó (8),tippek (8),főzés (8),melegítő étel (8),vegan (8),főétel (8),alap (8),húsmentes hétfő (8),zöldborsó (8),répa (8),lepény (8),kókusztej (7),colors in the kitchen (7),szósz (7),Andrási Nóra (7),colorsinthekitchen (7),Zöld Múzsa (7),sajt (7),Vida Kata (7),kezdőkészlet (7),medvehagyma (7),gyógynövény (7),spárga (7),szendvics (7),fagyi (7),allergénmentes (7),márk szonja (7),fagylalt (7),cukrászat (7),joghurt (7),bab (7),tortilla (7),köles (7),csili (7),bevásárlás (7),csokoládé (7),kecskesajt (7),füge (7),augusztus (7),kalács (7)

Reblog