Piackörkép sorozatunkban hónapról-hónapra kedvet csinálunk a szezonális alapanyagokból való főzéshez, illetve recept gyűjteményünk segítségével ötleteket is adunk hozzá, hogyan készíthetitek el számtalan módon a friss zöldségeket és gyümölcsöket. Április a frissesség hónapja. Vessük hát rá magunkat a zöldekre, tegyünk jót magunkkal és fogyasszunk belőlük minden nap! Gyertek, vásároljunk be az áprilisi piacon!
Március elseje van, és ugyan szürke és hideg még az idő, egyszer-kétszer már megmutatta nekünk, hogy végre itt a tavasz! Már vártuk egy ideje. Lassan beköszönt a színkavalkád a piacokon is: jönnek az újabb és újabb zöldségek, gyümölcsök és többségüknek csak egy-két hónapig tart a szezonja, így aztán, ha ki akarjuk élvezni, nem érdemes halogatni az új receptek kipróbálását! Élvezzük hát a vitaminban gazdag, friss, ropogós ízeket! Egy színes tavaszi csokrot állítottunk össze nektek sok-sok recepttel.