Húsmentes Hétfői sorozatunk részeként ezúttal egy abszolut vega interjúval kedveskedünk nektek. Két vega blogger beszélget a szakácskönyvírás-készítés érdekes folyamatáról. Szerzőnk, Nagy Zita (a Zizi kalandjai vegetáriánus blog szerzője) kérdezi másik szerzőnket, Bede Annát (Vegasztrománia) most megjelent első szakácskönyvéről. A 100fok facebook oldalán játszhattok Anna dedikált, és csodálatos fotókkal illusztrált vegetáriánus szakácskönyvéért!
Karácsonyi sorozatunk előző részeiben különleges, forró karácsonyi-téli italokat és gasztro-ajándékokat készítettünk. Most három gyorsan - akár ajándéknak is - elkészíthető, finom és egészséges, sokáig eltartható (azaz jó előre is megsüthető) cookie és keksz receptjét hoztunk nektek. Még a Mikulás sem késett el vele ha ma este nekilát...
Karácsonyi sorozatunk előző részében különleges, forró karácsonyi-téli italokat készítettünk, most pedig saját készítésű gasztro karácsonyi ajándékokkal készülünk tovább az ünnepekre. Mikulásra is könnyen, gyorsan, csak pár alapanyagból elkészíthetünk olyan ajándékokat, melyek minőségben és ízben is vetekednek a bolti kínálattal. Most néhány tippet és receptet kaptok tőlünk - első körben inkább a gyerekek számára kedves mogyorókrém, csokigolyó, szaloncukor, házi (teljesen természetes!) gumicukorkészítésre fókuszálva.