Bizonyára mindenki életében volt már olyan, hogy a barátnő, barát, szomszéd, családtag telefonált, hogy átugrana, de ha már ő jön, hozná magával még a Lajosékat is, és a végén egy kisebb traccspartira elegendő ember jött össze. Mit lehet ilyenkor tenni, főleg, ha hó végével a pénztárcánk is megcsappant már? Vacsora, két-három fogás, 2000 forintból 6 főre, és még nézzen is ki valahogy? És persze legyen olyan finom, hogy megnyalják utána a vendégek minden ujjukat!
Sokan vélekednek úgy, hogy a magasabb ár biztosan magasabb minőséget is jelent, ám tapasztalataink szerint ez bizony nem ilyen egyszerű. Mint ahogy természetesen az sem, hogy a legolcsóbb mindig ugyanolyan jó. A következőkben a mi tapasztalatainkat olvashatjátok, mi az, amiből olcsón is lehet jó minőséget venni, és mi az, amiért mi, a saját konyhánkban hajlandóak vagyunk kicsit több pénzt adni, mi az amiért érdemes több pénzt adni?