Nem véletlen, hogy az olasz konyháról először a pizza jut eszébe mindenkinek. Vajon honnan és hogyan indult világhódító útjára ez az olasz klasszikus és minek köszönheti töretlen népszerűségét? Egy kis olasz pizzatörténet mellé klasszikus recepteket is kaptok majd szerzőntől, Riedl Annamáriától, az olasz konyha specialistájától, a Rozmaring és Csokoládé blog szerzőjétől.
Sokan vélekednek úgy, hogy a magasabb ár biztosan magasabb minőséget is jelent, ám tapasztalataink szerint ez bizony nem ilyen egyszerű. Mint ahogy természetesen az sem, hogy a legolcsóbb mindig ugyanolyan jó. A következőkben a mi tapasztalatainkat olvashatjátok, mi az, amiből olcsón is lehet jó minőséget venni, és mi az, amiért mi, a saját konyhánkban hajlandóak vagyunk kicsit több pénzt adni, mi az amiért érdemes több pénzt adni?