Nem találtad még ki, mi kerüljön az idén az ünnepi asztalra? Arra biztatunk, hogy ne maradj a jól bevált, és talán unalmassá vált fogásoknál, hanem próbálj ki valami újat az idén! Például kacsacombot. Egy izgalmas recept következik Selectfoodtól, amelyben a kacsacombok olyan hozzávalókkal készülnek, mint a szilva, a fokhagyma vagy a csillagánizs.
Szilvával és fokhagymával sült kacsacombok, sült almás burgonyapürével
Hozzávalók 4 főre:
8 db kisebb kacsacomb
1 ek. szecsuáni bors
1 kk. fekete bors
fél csillagánizs
8 db szegfűszeg
tengeri só
néhány rozmaringlevél
1 fej fokhagyma gerezdjeire szedve, héjában hagyva
combonként 3-4 db szilva (most fagyasztott)
1 db kezeletlen héjú narancs hámozókéssel lefejtett héj